A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Кабінет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Кабінет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Ефективне використання бази кабінету Технологія приготування їжі з основами товарознавства”  в навчальному процесі і систематичне поповнення матеріально – технічної бази кабінету - основне завдання викладача.
                                                                               Зав. кабінетом:    Залуцька Н. А.

 

Кабінет професійно - теоретичної підготовки оснащений державною нормативною документацією, довідково- інформаційною і методичною літературою, збірниками рецептур, літературою професійного спрямування

Насиченість і змістовність підготовлених матеріалів для уроків дають можливість ефективно проводити уроки теоретичного навчання.

Основним завданням викладача є:

-розроблення нових підходів, принципів, форм і методів в навчальний процес;

-визначення шляхів удосконалення й розвитку організації форм навчально- виховної роботи, підвищення ефективно різних способів контролю, оцінки, навчально- виховного процесу, рівнів підготовки учнів

-формування в учнів мотивації до діяльності, конкуренції і активності;

-впровадження в навчальний процес нових педагогічних і професійних технологій;

-розроблення методів професійної підготовки майбутніх фахівців, їхнього виховання та розвитку.

- Навчально- методична база кабінету:

Стенди:

          Охорона праці;

          Кваліфікаційна характеристика випускника;

          Куток кабінету;

          Учнівський куток;

          Державні символи України;

          Кулінарна характеристика страв;

          Послідовність сервірування столів;

          Технологія приготування рибних котлет;

          Приготування мийних засобів.

Опорні конспекти, тематичні папки, роздатковий матеріал, картки завдання, тестові завдання, наочність.

 

 

Створено комфортні умови навчання, за яких кожен учень відчує свою успішність, інтелектуальну спроможність, завдяки виконанню на уроках інтерактивних форм навчання

 

 Застосування сучасних виробничих технологій у професійній підготовці,

 як шлях підвищення якості підготовки виробничих кадрів.

 

Методична проблема над якою працюю в 2021-2022н.р.

Формування інтересу учнів до навчання на основі використання різноманітних методів і прийомів навчання

 

 

ПОЗАУРОЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ:
- підготовка учнів до участі  в конкурсі професійної майстерності;
- розвиток творчих здібностей через залучення учнів до пошуково -дослідницької діяльності;
- підготовка та проведення заходів професійного спрямування.

 

 

 

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень