A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Табірні збори.

Сьогодні у нашому закладі розпочалися табірні збори. Наші здобувачі освіти мали змогу поспілкуватися з військовим Ігорем Шушевичем, батьком нашого учня, який поділився досвідом поводження зі стрілецькою зброєю та демонстрував неповну розбірку і збірку автомата Калашникова. Під час зборів учні практикували розбірку і збірку автомата.

20:29 24.04.2024

«Смачна перерва»

Продовжує стартувати тиждень з професії «Кухар, офіціант, бармен». Сьогодні у нас була «Смачна перерва». Учні 15 групи (майстри виробничого навчання Ганна Бзова та Олександра Шаль) презентували свої кулінарні вироби - холодні закуски, бутерброди, холодні напої. А дегустаторами смачних страв були здобувачі освіти та працівники закладу. Було цікаво, пізнавально, а особливо смачно!!!

20:29 11.04.2024

Третій день тижня з професій «Кухар; офіціант; бармен».

Середа, день третій Тижня з професій «Кухар; офіціант; бармен». І сьогодні «рулять» бармени, які організували для здобувачів освіти ліцею та їх наставників незвичну «коктейльну перерву». Під час заходу учні ознайомились з історією виникнення коктейлів та способи їх приготування, переглянули відеоролики з приготування найбільш популярних 5 топ-коктейлів та мали змогу проявити свою ерудицію і відгадати назву коктейлю по фото. В процесі перерви учні та вчителі дегустували смачнючі коктейлі. приготовані учнями 35 групи. Всі учасники заходу отримали гарний настрій та позитивні емоції, а учні-бармени ще раз довели, що професія, яку вони здобувають у ліцеї, це постійний пошук, нескінченна творчість та винахідливість.

19:33 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень