Виробниче навчання з професії «Кухар, офіціант, бармен».
Виробниче навчання в групі 35 з професії «Кухар, офіціант, бармен». Тема: «Приготування молочних та вершкових коктейлів”. Майстри виробничого навчання Марія Ценькало та Олександра Симко.
Здобувачі освіти відпрацювали прийоми та навички з приготування молочних і вершкових коктейлів. Разом із майстрами виробничого навчання правильно та послідовно підбирали барний посуд, інструменти для приготування коктейлів, дотримувались техніки відмірювання компонентів, правильно та послідовно готували та прикрашали коктейлі, дотримувались технічних вимог охорони праці та правил санітарії та особистої гігієни під час приготування коктейлів, робили якісну оцінку приготованим коктейлям. Ну, і звичайно, були першими дегустаторами власноруч приготованих шедеврів!!!