A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подаванні холодних страв і закусок".

Дата: 12.03.2024 18:43
Кількість переглядів: 34

12 березня 2024 року майстром виробничого навчання  Богданою Адамів  проведений показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подавання холодних страв і закусок". Холодні страви і закуски є невід'ємною складовою усіх видів меню, тому що вони збуджують апетит. Ці страви використовують як самостійну страву на сніданок, обід або вечерю. Вони є прикрасою святкових столів.   Правильно приготовані та презентовані страви  підіймають настрій споживача. Ось чому так важливо  навчитись правильно готувати та презентувати холодні страви та закуски.  Богдана Богданівна переконувала учнів у важливості приготування та поданні  страв та виховувала в них цікавість до професії.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень