Показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подаванні холодних страв і закусок".
Дата: 12.03.2024 18:43
Кількість переглядів: 34
12 березня 2024 року майстром виробничого навчання Богданою Адамів проведений показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подавання холодних страв і закусок". Холодні страви і закуски є невід'ємною складовою усіх видів меню, тому що вони збуджують апетит. Ці страви використовують як самостійну страву на сніданок, обід або вечерю. Вони є прикрасою святкових столів. Правильно приготовані та презентовані страви підіймають настрій споживача. Ось чому так важливо навчитись правильно готувати та презентувати холодні страви та закуски. Богдана Богданівна переконувала учнів у важливості приготування та поданні страв та виховувала в них цікавість до професії.