A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Майстер-клас на тему: "Попереднє сервірування столу".

Дата: 28.01.2025 18:45
Кількість переглядів: 47

Викладачі та майстри виробничого навчання ДНЗ "Підгаєцький ПАЛ" впродовж усього навчального року проводять семінари, майстер-класи та тренінги з формування та вдосконалення професійних компетенцій учнів. Головна мета заходів - занурити учнів у їхню майбутню професію, ознайомити з можливостями кар'єрного росту. Важливим елементом проведення будь-якого прийому є дотримання відповідних правил в процесі сервірування столу.

Так, 28.01.2025 р. під керівництвом майстра виробничого навчання з професії "Кухар, офіціант" Адамів Б.Б. було проведено майстер-клас на тему: "Попереднє сервірування столу". Попереднє сервірування столу може бути різним і залежати від характеру обслуговування (сніданок, обід, вечеря, обслуговування бенкету). На заході здобувачі освіти мали змогу докладніше познайомитися та удосконалити свої навички про основні вимоги щодо сервірування столу, техніку сервірування, види та способи сервіровок, загальні правила накривання столу скатертиною, сервірування стола тарілками, приборами, скляним і кришталевим посудом.

Проведення таких заходів дає можливість учням отримати додаткові знання, закріпити їх практичними навичками, а в майбутньому краще адаптуватися до роботи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень