A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Урок комплексного застосування знань, умінь і навичок з професії "Кухар, офіціант".

Дата: 26.02.2024 19:11
Кількість переглядів: 61

Урок комплексного застосування знань, умінь і навичок в групі 25 з професії "Кухар, офіціант". Майстер виробничого навчання Богдана Адамів запропонувала учням проявити фантазію та креативність при приготуванні і подачі холодних страв, закусок з м'яса, птиці та субпродуктів. Здобувачі освіти проявили творчість і фантазію та показали майстерність, якою повинен володіти кухар, навчилися правильно організувати робочі місця, готувати страви згідно технологічних карт, економно використовувати сировину, дотримуватись норм санітарії та гігієни, вимог охорони праці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень