ІІ практичний етап навчання в межах ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів".
Дата: 18.12.2024 21:24
Кількість переглядів: 39
Майстер виробничого навчання Шаль Олександра успішно взяла участь у ІІ практичному етапі навчання в межах ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», реалізованої Громадською організацією «Cult Food» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.
Навчання відбулося 18 грудня на базі Кулінарного Хабу ДНЗ ,,Чортківське вище професійне училище” .
Завдяки практичним заняттям на інноваційному обладнанні Олександра вдосконалила техніки приготування корисних, збалансованих і смачних страв для оновленого шкільного меню.
Отримані знання та навички необхідні для реформування системи шкільного харчування та створенню комфортного й здорового середовища для дітей.