A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Урок виробничого навчання. Професія "Бармен"

Дата: 14.03.2023 21:33
Кількість переглядів: 49

Кава - це тонізуючий напій, який в малих дозах корисний, а у великих пригнічуючий. Приготувати смачний і поживний напій може лише та людина, яка досконало знає всі корисні та поживні властивості кави, володіє секретами її заварювання, якісно підбирає посуд та способи подачі цього напою. На уроці виробничого навчання з теми «Процес приготування та подавання кави» учні 35 групи, які навчаються по професії «Кухар; офіціант; бармен» спробували себе у ролі бариста. Вони якомога ближче наблизилися до процесу приготування, презентації та відпуску кави, навчилися працювати в команді. Майстер виробничого навчання Олександра Шаль показала основні способи приготування кави: в чашці; у французькому пресі; гейзеровій кавоварці; турці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень