І етап Конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти випускної групи з професії «Офіціант»
Одним з критеріїв успішної діяльності закладів ресторанного господарства є якісне обслуговування споживачів. Кожний заклад прикладає максимум зусиль, щоб відвідувач одержав бездоганний сервіс.
З метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності, поглиблення знань з сучасних виробничих технологій в сфері обслуговування в ліцеї проведено І етап Конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти випускної групи з професії «Офіціант».
Програма конкурсу складалася із теоретичної і практичної частин. Теоретична частина – розв’язування тестів. Практична частина – складання серветок, наливання вина і рух з підносом, попереднє сервірування столу до вечері, тематичне сервірування столу. Теоретичні знання та майстерність учнів оцінювало журі: Наталія Ковалик (в. о. директора ліцею), Надія Залуцька
(викладач спецдисциплін), Богдана Адамів (майстер в/н), Марія Ценькало (майстер в/н), Олександра Шаль (майстер в/н).
У конкурсі взяли участь 5 учнів: Лілія Штогрин, Андріана Біляк, Ірина Біскуп, Яна Тарас, Зоряна Пліско. За підсумками конкурсу І місце розділили Лілія Штогрин та Ірина Біскуп, набравши однакову кількість балів (105). ІІ місце здобула Андріана Біляк (96) і ІІІ місце розділили між собою Яна Тарас та Зоряна Пліско (95).
Конкурс підготувала і провела майстер виробничого навчання випускної групи Анна Бзова.