Засідання методичної комісії з "Професій громадського харчування".
Дата: 26.12.2022 22:35
Кількість переглядів: 50
За круглим столом відбулося засідання методичної комісії з "Професій громадського харчування". Члени комісії розглянули ряд питань та презентацію з метою підвищення якості освіти знань учнів з професійного навчання. Заслухали доповідь про "Сучасні методи проведення уроків виробничого навчання" (з доповіддю виступила майстер в/н Бзова Г. З.). Майстер в/н Ценькало М. С. обмінялася досвідом і своїми педагогічними надбаннями на тему: "Якість професійної підготовки кваліфікованих робітників в навчальному закладі, застосування різних форм і методів навчання".
Робота методичної комісії організовує і систематизує роботу педагогічних працівників, підвищує професійний ріст і методичну майстерність.