Вступ до ДНЗ "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"
Вступ до ДНЗ "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"13:02 21.03.2024
Вступ до ДНЗ "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"
Вступ до ДНЗ "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"13:02 21.03.2024
Виховний захід "Вони для нас виборюють життя"
14 березня в Україні вшановують добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну. Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра.18:30 19.03.2024
СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА НМТ-2024
Від сьогодні розпочинається реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно. Цьогоріч Український центр оцінювання якості освіти проводить реєстрацію в безпаперовій формі.18:38 14.03.2024
Прем'єра вистави "Назар Стодоля"
В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам'ятає і шанує людство.18:33 14.03.2024
11:58 13.03.2024
Екскурсія в Підгаєцьку художню школу народних ремесел
Кожного року у березні вшановують пам'ять видатного сина українського народу Тараса Шевченка - поета, художника, полум'яного борця за свободу і щастя народу. Більшість із нас знають Шевченка, як геніального поета, прозаїка, драматурга і менше, як прекрасного художника.11:55 13.03.2024
Показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подаванні холодних страв і закусок".
12 березня 2024 року майстром виробничого навчання Богданою Адамів проведений показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подавання холодних страв і закусок". Холодні страви і закуски є невід'ємною складовою усіх видів меню, тому що вони збуджують апетит. Ці страви використовують як самостійну страву на сніданок, обід або вечерю. Вони є прикрасою святкових столів. Правильно приготовані та презентовані страви підіймають настрій споживача. Ось чому так важливо навчитись правильно готувати та презентувати холодні страви та закуски. Богдана Богданівна переконувала учнів у важливості приготування та поданні страв та виховувала в них цікавість до професії.18:43 12.03.2024
Екскурсія в історико-краєзнавчий музей
07 березня здобувачі освіти 11 групи з професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; тракторист-машиніст с/г виробництва; водій автотранспортних засобів" з майстром виробничого навчання Володимиром Гуменним відвідали історико-краєзнавчий музей та взяли участь у літературно-мистецькій композиції "Довіку насущний", присвячену 210-й річниці з дня народження Тараса Шевченка. Завідувач музею Олександра Лотоцька ознайомила присутніх з життям та творчістю Кобзаря. Також учні взяли активну участь у вікторині про Тараса Шевченка. Кращі знавці творчості Тараса Григоровича Сергій Пограничний та Іван Щербак нагородженні збірками нашої землячки Оксани Максимишин.10:04 08.03.2024
Показовий урок з предмету "Основи безпеки руху"
07 березня 2024 року викладачем Плугатором Олегом Олеговичем був проведений показовий урок з предмету "Основи безпеки руху" в 21 групі на тему "Особливості проїзду перехресть". Учні не тільки вивчили теоретичний матеріал, а також практикувалися у проїзді перехресть на стенді програмованого контролю. Підсумкове закріплення знань відбулося у формі гри "Стрільба з БУКа", де учні своїми "влучними пострілами" (правильними відповідями) показали високі знання по даній темі.20:46 07.03.2024
Урок комплексного застосування знань, умінь і навичок з професії "Кухар, офіціант".
Урок комплексного застосування знань, умінь і навичок в групі 25 з професії "Кухар, офіціант". Майстер виробничого навчання Богдана Адамів запропонувала учням проявити фантазію та креативність при приготуванні і подачі холодних страв, закусок з м'яса, птиці та субпродуктів. Здобувачі освіти проявили творчість і фантазію та показали майстерність, якою повинен володіти кухар, навчилися правильно організувати робочі місця, готувати страви згідно технологічних карт, економно використовувати сировину, дотримуватись норм санітарії та гігієни, вимог охорони праці.19:11 26.02.2024