A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Дата: від до Скинути

Виховний захід "Вони для нас виборюють життя"

14 березня в Україні вшановують добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну. Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра.

18:30 19.03.2024

СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА НМТ-2024

Від сьогодні розпочинається реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ).  Триватиме вона до 11 квітня включно. Цьогоріч Український центр оцінювання якості освіти проводить реєстрацію в безпаперовій формі.

18:38 14.03.2024

Тарас Шевченко надихає...

Тарас Григорович Шевченко є не тільки геніальним письменником, поетом та художником, а й справжнім мислителем, філософом, символом української ідеї. Його творчість, його внесок у розвиток української культури неоціненні.

11:58 13.03.2024

Екскурсія в Підгаєцьку художню школу народних ремесел

Кожного року у березні вшановують пам'ять видатного сина українського народу Тараса Шевченка - поета, художника, полум'яного борця за свободу і щастя народу. Більшість із нас знають Шевченка, як геніального поета, прозаїка, драматурга і менше, як прекрасного художника.

11:55 13.03.2024

Показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подаванні холодних страв і закусок".

12 березня 2024 року майстром виробничого навчання  Богданою Адамів  проведений показовий урок з виробничого навчання "Приготування і подавання холодних страв і закусок". Холодні страви і закуски є невід'ємною складовою усіх видів меню, тому що вони збуджують апетит. Ці страви використовують як самостійну страву на сніданок, обід або вечерю. Вони є прикрасою святкових столів.   Правильно приготовані та презентовані страви  підіймають настрій споживача. Ось чому так важливо  навчитись правильно готувати та презентувати холодні страви та закуски.  Богдана Богданівна переконувала учнів у важливості приготування та поданні  страв та виховувала в них цікавість до професії.

18:43 12.03.2024

Екскурсія в історико-краєзнавчий музей

07 березня здобувачі освіти  11 групи з професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; тракторист-машиніст с/г виробництва; водій автотранспортних засобів" з майстром виробничого навчання Володимиром Гуменним  відвідали історико-краєзнавчий музей та взяли участь у літературно-мистецькій композиції "Довіку насущний", присвячену 210-й річниці з дня народження Тараса Шевченка.  Завідувач музею Олександра Лотоцька ознайомила присутніх з життям  та творчістю Кобзаря. Також учні взяли активну участь у вікторині про Тараса Шевченка. Кращі знавці творчості Тараса Григоровича Сергій Пограничний та Іван Щербак   нагородженні збірками  нашої землячки Оксани Максимишин.

10:04 08.03.2024

Показовий урок з предмету "Основи безпеки руху"

07 березня 2024 року викладачем Плугатором Олегом Олеговичем був проведений показовий урок з предмету "Основи безпеки руху" в 21 групі на тему "Особливості проїзду перехресть". Учні не тільки вивчили теоретичний матеріал, а також практикувалися у проїзді перехресть на стенді програмованого контролю. Підсумкове закріплення знань відбулося у формі гри "Стрільба з БУКа", де учні своїми "влучними пострілами" (правильними відповідями) показали високі знання по даній темі.

20:46 07.03.2024

Урок комплексного застосування знань, умінь і навичок з професії "Кухар, офіціант".

Урок комплексного застосування знань, умінь і навичок в групі 25 з професії "Кухар, офіціант". Майстер виробничого навчання Богдана Адамів запропонувала учням проявити фантазію та креативність при приготуванні і подачі холодних страв, закусок з м'яса, птиці та субпродуктів. Здобувачі освіти проявили творчість і фантазію та показали майстерність, якою повинен володіти кухар, навчилися правильно організувати робочі місця, готувати страви згідно технологічних карт, економно використовувати сировину, дотримуватись норм санітарії та гігієни, вимог охорони праці.

19:11 26.02.2024

Наближаємо Перемогу разом!!

Волонтерство в час війни, коли Україна виборює своє право на свободу - це ще один фронт, за який кожен з нас відповідальний. Працівники та учні нашого закладу активно волонтерять з 2014 року. Численні акції, ярмарки, збір коштів, ремонт автомобілів на фронт, плетіння сіток, виготовлення окопних свічок і багато іншого на рахунку  наших здобувачів освіти, їхніх батьків, працівників ліцею у боротьбі  проти російської федерації. Ми працюємо не заради слави чи подяки, але вона нас знайшла.

10:56 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень