A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Дата: від до Скинути

Виховна година "Не серед нас, та разом з нами. В серцях, у пам'яті, в думках ",

22 лютого класним керівником Оксаною Плугатор була проведена відкрита виховна година в 11 групі на тему "Не серед нас, та разом з нами. В серцях, у пам'яті, в думках ", присвячена вшануванню пам'яті героїв Небесної сотні, а також жертв російсько - української війни. Учасники заходу наголосили на тому, що 24 лютого буде 730 день повномасштабного вторгнення росії в Україну, але в той же час початком війни став лютий 2014 року і війна ця триває вже 10 років, а Небесна Сотня - це перші жертви війни. Захищаючи рідну землю від ворога, сьогодні наші воїни віддають найдорожче - своє життя. А ми говоримо їм: "Повертайтесь живими, бо ми всі хочемо жити в незалежній суверенній Україні"

18:34 22.02.2024

День української мови

Рідна мова - найкраща, наймелодійніша, найсолодша й "найсмачніша" для кожної людини. Мова - це не просто засіб спілкування. Це - дух батьківської хати, національна ознака й символ кожного народу. Сьогодні до Міжнародного дня рідної мови викладачем української мови і літератури Ольгою Мицьо був проведений урок-подорож з української мови. Здобувачі освіти разом з українським соловейком вирушили на пошуки мовних перлин. Подорожуючи Галичиною, Буковиною, Волинню, Поліссям, Наддніпрянщиною, Слобожанщиною, учні знайомилися з діалектизмами, побачили мовне різноманіття українського простору в різних регіонах України, порівнювали місцеві говірки із загальноприйнятою літературною мовою, демонстрували, як діалектизми збагачують мовне розмаїття. "Кожний українець мусить добре пам'ятати й дітей своїх того навчати: наймиліша мова в цілому світі - то мова рідна "( І.Огієнко).

18:15 21.02.2024

З Днем єднання!

16 лютого в українських містах і селах піднімають державний прапор і виконують гімн. Саме 16 лютого ми відзначаємо День єднання. Цей день 2022 року запровадив своїм Указом президент Володимир Зеленський. Головною метою було продемонструвати єдність українського народу на тлі зростання загрози повномасштабного вторгнення росії в Україну.

10:22 16.02.2024

Урок виробничого навчання по професії "Кухар, офіціант"

Майстрами виробничого навчання Бзовою Анною та Шаль Олександрою проведено урок виробничого навчання в групі №15 по професії "Кухар, офіціант" на тему "Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї".

18:46 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень