A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Дата: від до Скинути

Урок виробничого навчання "Вибір ручних ножівок".

Майстром виробничого навчання Ігорем Шадловським в групі 21 по професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів;тракторист-машиніст с/г виробництва (кат. «А1»);водій автотранспортних засобів (кат. "С")" проведено урок виробничого навчання "Вибір ручних ножівок".

21:49 06.02.2024

Інтерактивна гра «Детектор брехні. Безпечний інтернет»

6 лютого у світі відзначають День безпечного Інтернету. Викладачем інформатики Марією Романишин було запропоновано учасникам освітнього процесу зіграти в інтерактивну гру «Детектор брехні. Безпечний Інтернет», створену за допомогою штучного інтелекту. Учасниками  гри були герої з  просторів інтернету, а кожен учень мав уявити себе детектором брехні і визначити, герой говорить правду чи брехню. Після кожного твердження для учнів були озвучені рекомендації: щодо використання відкритих WI-FI мереж; про регулярну зміну паролів та їх зберігання,  використання та захист особистих даних,  використання зловмисниками  соціального інжинірингу, регулярне оновлення операційної системи та всіх встановлених програм на смартфоні, додаткові засоби безпеки, про те, як не стати жертвою кібербулінгу,  захист від атак фішингу, використання двофакторної аутентифікації.

21:43 06.02.2024

Інтегрований урок з англійської мови та інформатики "Інтернет. Безпека в Інтернеті"

6 лютого в нашому ліцеї викладачем Оксаною Плугатор проведено показовий інтегрований урок з англійської мови та інформатики в 11 групі на тему "Інтернет. Безпека в Інтернеті", присвячений Дню безпечного Інтернету, який відзначається в перший вівторок лютого. Учні дивилися відео про важливість безпеки при роботі в мережі "Інтернет". Працювали з тематичною лексикою, виконували завдання з читання та аудіювання, розповідали про улюблені сайти, навчилися правильно читати адреси електронних пошт та сайтів англійською мовою. Зіграли Kahoot "Internet security and passwords". Також учні створювали на комп'ютерах таблиці з посиланнями на сайт та сторінки ліцею в соціальних мережах. #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету

19:49 06.02.2024

Герої Крут - для нащадків взірець

На Аскольдовій могилі поховали їх... 106 років... Сотня молодих, зовсім юних хлопчиків. У бою проти вселенського зла. Що вони могли зробити? - Нічого! Але якби не було їх, то певно й нас би не було. А за 104 роки на їхнє місце встали тисячі. Десятки тисяч. Сотні тисяч! Мільйони! Сьогодні головою методичної комісії класних керівників, майстрів виробничого навчання Надією Розмаїтою та учнями ліцею проведено захід "Герої Крут - нащадків взірець". Крути ввійшли в історію України як символ національної пам'яті. Вічна слава і шана нашим Героям...

12:30 29.01.2024

Платіжна безпека: основні поради від Кіберполіції

Платіжна безпека: основні поради від Кіберполіції Не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та контролюйте рух коштів на рахунку Банк по телефону може запитати перші 6 та останні 4 цифри платіжної картки. Для отримання платежу на картку достатньо повідомити лише16-значний номер картки.

18:49 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень