A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Дата: від до Скинути

«Смачна перерва»

Продовжує стартувати тиждень з професії «Кухар, офіціант, бармен». Сьогодні у нас була «Смачна перерва». Учні 15 групи (майстри виробничого навчання Ганна Бзова та Олександра Шаль) презентували свої кулінарні вироби - холодні закуски, бутерброди, холодні напої. А дегустаторами смачних страв були здобувачі освіти та працівники закладу. Було цікаво, пізнавально, а особливо смачно!!!

20:29 11.04.2024

Третій день тижня з професій «Кухар; офіціант; бармен».

Середа, день третій Тижня з професій «Кухар; офіціант; бармен». І сьогодні «рулять» бармени, які організували для здобувачів освіти ліцею та їх наставників незвичну «коктейльну перерву». Під час заходу учні ознайомились з історією виникнення коктейлів та способи їх приготування, переглянули відеоролики з приготування найбільш популярних 5 топ-коктейлів та мали змогу проявити свою ерудицію і відгадати назву коктейлю по фото. В процесі перерви учні та вчителі дегустували смачнючі коктейлі. приготовані учнями 35 групи. Всі учасники заходу отримали гарний настрій та позитивні емоції, а учні-бармени ще раз довели, що професія, яку вони здобувають у ліцеї, це постійний пошук, нескінченна творчість та винахідливість.

19:33 10.04.2024

"Світ професій для дітей".

Вівторок. Продовжує стартувати тиждень з професій "Кухар, офіціант, бармен". Тема: "Світ професій для дітей". Сьогодні до нашого ліцею завітали гості, учні Сільцівської ЗОШ І-ІІ ступенів: старші і малі. (керівник Алла Шадловська). Для того, щоб вибрати сферу майбутньої діяльності, здобувачі освіти отримали можливість більше дізнатися про професії "Офіціант, бармен". А ось родзинкою нашої зустрічі стали цікаві майстер-класи. Майстри виробничого навчання разом зі своїми вихованцями складали полотняні і паперові серветки, а також готували різні види коктейлів. Школярі мали можливість спробувати себе у ролі офіціанта. На завершення нашого заходу гості дегустувати смачні, вишукані коктейлі. Це було дуже цікаво та неперевершено! Дякуємо всім, хто брав участь у нашому заході.

20:14 09.04.2024

Розпочався тиждень з професій "Кухар, офіціант, бармен".

Сьогодні в нашому ліцеї розпочався тиждень з професій "Кухар, офіціант, бармен". Викладачем Надією Залуцькою проведено захід "Кафе на двох" на конкурсній основі з учнями 35 групи. Конкурс складався із теоретичних та практичних завдань. Здобувачі освіти виконували тестові завдання та демонстрували свою майстерність в обслуговуванні відвідувачів. Учні показали високий рівень знань. Найвищий показник знань був у Кравець Анастасії, Бзової Христини. Хороші знання також показали Короташ Лілія, Хомич Христина, Новачинська Христина.

19:44 08.04.2024

У нас свої актори

Традиційно 27 березня у світі відзначають День театру. І всі ми по житті трохи актори…

19:16 27.03.2024

Показовий урок з української літератури

Ліна Костенко... Геніальна письменниця, найпопулярніша постать сучасної української літератури, справжня українка, яку не змогла зламати жодна влада; чарівна жінка, яка є носієм кращих моральних якостей людини,  громадська діячка.      Саме цій Людині з великої літери були присвячені сьогодні літературні читання. Викладач Ольга Мицьо провела у 35 групі показовий урок з української літератури "Щоби душа чолом сягала неба..."( мотиви лірики Ліни Костенко).     На уроці здобувачі освіти поглиблювали знання про життєвий і творчий шлях Ліни Костенко, розкривали жанрове й тематичне розмаїття творів, декламували й аналізували її поезії, давали власну читацьку оцінку, визначали художні засоби,  виконували інтерактивні вправи.

20:26 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень