A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад "Підгаєцький професійний аграрний ліцей"

Дата: від до Скинути

Показовий урок "Традиції святкування Різдва у Німеччині"

20 грудня викладачем німецької мови Кулик Оленою Михайлівною проведено показовий урок "Традиції святкування Різдва у Німеччині". Під час уроку учні активно працювали, з цікавістю переглянули відео про традиції святкування Різдва в Німеччині. Кожен розповів, що зрозумів з переглянутого. Добре справились з інтерактивними вправи до даної теми. Послухавши колядку "Stille Nacht,Heilige Nacht", учням було поставлено завдання вставити пропущені слова, які були відсутні у колядці. Також учні групи 25 по професії "Кухар; офіціант" були ознайомлені з граматичним матеріалом "Пасивна форма дієслова". Для закріплення граматики здобувачі освіти перетворювали активні речення в пасивні в різних часових формах, а також виконували інтерактивні вправи на своїх гаджетах. Вкінці уроку кожен учень написав лист-побажання до Новонародженого Ісуса.

20:14 20.12.2023

Конкурс «Ресторанний турнір»

19 грудня здобувачі освіти 35 групи з професії «Кухар; офіціант, бармен» взяли участь у конкурсі «Ресторанний турнір», який підготували і провели майстри виробничого навчання Марія Ценькало та Олександра Симко. Значення професії «Офіціант, бармен» у сучасному ресторанному господарстві неоціненне. Офіціант –бармен повинен володіти здібностями актора, дипломата, лікаря – психіатра, добре знати мову, як рідну, так і іноземну, мати гарну поставу та ходу, бути ввічливим, дотепним, витривалим та люб’язним, мати певну кваліфікаційну підготовку. Метою заходу було розвивати логічне мислення, творчість, працьовитість, впевненість у власних силах; вдосконалювати уміння творчо працювати в команді; виховувати інтерес та почуття поваги до обраної професії , довести , що професія офіціанта-бармена – це постійний пошук, нескінченна творчість та винахідливість. Конкурс складався із таких завдань: "Ерудит", "Розминка", "Вікторина", "Естафета" та невеличкого конкурсу для глядачів. В процесі проведення конкурсу учасники гри згадали обладнання та інвентар закладів ресторанного господарства, здобуті знання з англійської мови за професійним спрямуванням, кулінарну характеристику страв та вправлялися у професійній підготовці.

20:01 19.12.2023

Конкурс професійної майстерності "Вмілий кухар"

В цілях виховання учнів на кращих національних традиціях, підвищення інтересу до професії, вдосконалення теоретичних знань, умінь і навиків 19.12.2023р. проведено конкурс професійної майстерності "Вмілий кухар" серед учнів групи №15 майстрами виробничого навчання Шаль Олександрою та Бзовою Ганною. Для проведення конкурсу було призначено журі. Учні змагалися в теоретичному конкурсі «Розумний кухар» та в практичних конкурсах «Швидкі руки», «Ласунчик»,

19:56 19.12.2023

Світло Вифлеємського Вогню

Світло Вифлеємського Вогню засяяло сьогодні у нашому ліцеї. Його щороку привозять українські скаути до святкування Різдва Христового.

18:42 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень